Above IT realiseert innovatie, continuïteit en kosteneffectiviteit in ICT

Above IT is een landelijke ICT integrator die zich richt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen met professioneel ondersteunde Open Source maatwerk oplossingen.

Centraal in de visie van Above IT staat het gegeven dat open systemen innovatie in de hand werken en met name op lange termijn grote kostenbesparingen opleveren.

Above IT zich daarbij op commerciële varianten van Open Source producten als Red Hat Enterprise Linux (RHEL) en Red Hat Enterprise Virtualization (RHEV). Deze onderscheiden zich van de 'community' varianten door een zakelijke context waarin support, kwaliteit van ontwikkeling en implementatie op professionele wijze kunnen worden vastgelegd.

Professionele Open Source heeft dan ook een duidelijke weerslag op de markt gehad. Sinds 2011 zijn 70% van de aandelenbeurzen in de wereld overgestapt naar open source Linux besturingssystemen. Ook het Nederlandse leger en politie hebben inmiddels open source systemen omarmd als kwalitatief hoogwaardig alternatief.

Above IT heeft de expertise in huis om elke Odoo implementatie tot een succes te maken.

Lees hier meer over Odoo en Above IT

Wilt u meer weten over een van onze expertises?

 

Neem contact met ons op.

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

telefoon: +31-(0)15-2229020

Above IT biedt organisaties die hun ICT innovatief willen actualiseren of migreren een keur van oplossingen. Wie bijvoorbeeld bestaande interne systemen wil vernieuwen met nieuwe technologie kan bij Above IT terecht voor remote beheer of nieuwe concepten waarbij bestaande omgevingen efficiënt en server-based centraal beschikbaar worden gesteld in een virtuele omgeving.

Above IT beschikt over ervaren consultants die u kunnen bijstaan om tot een gedegen IT strategie te komen. Onze consultants zijn multidisciplinair geschoold en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Een goede consultant begrijpt de processen in ieder vakgebied en kan hiertussen ook de relaties leggen.

Above IT biedt organisaties die hun ICT innovatief willen actualiseren of migreren een keur aan oplossingen. Wie bijvoorbeeld bestaande interne systemen wil vernieuwen met nieuwe technologie kan bij Above IT terecht voor remote beheer of nieuwe concepten waarbij bestaande omgevingen efficiënt en server-based centraal beschikbaar worden gesteld in een virtuele omgeving.

Onze Odoo experts verzorgen voor u de installatie, configuratie, data-migratie en eventuele maatwerk aanpassingen die nodig zijn voor een Odoo totaaloplossing.